home2 contact sitemap2

قابل توجه دانشجويان گرامي:

به منظور تایید نمره سیمنار و پروژه بایستی مستندات آن را در قالب یک سی دی به مرکز آموزشهای الکترونیکی تحویل دهید. لطفا فرم تحویل مستندات سمینار و پروژه را از مجموعه فرمهای آموزشی دانلود کرده و نسبت به انجام موارد خواسته شده اقدام نمایید.

سي دي تحويلي مستندات سمينار یا پروژه بايد شامل موارد ذيل باشد:

فايل اصلي سمينار(فرمت PDfو DOC) با فرمت تعيين شده مركز آموزش هاي الكترونيكي

فايل ارئه سمينار به صورت powerpoint

فایلی با فرمت Flv که محتوی ارائه سمینار می باشد با کمک راهنمای موجود (زمان ارائه بايستي بين 15 تا 20 دقيقه باشد)

پوشه اي به نام منابع كه شامل فایل تمامي منابع و مراجع استفاده شده و .... باشد.

نکته مهم: دقت داشته باشید تمامی فایلها و تمامی فولدرها را به صورت فینگلیش نامگذاری نمایید.

يك فايل ورد در دو صفحه شامل موارد ذيل باشد:

1. صفحه اول:

• مشخصات دانشجويي

• عنوان سمينار

1. صفحه دوم:

• جدولي شامل دو ستون با عنوان نام فایل و توضیحات آن که توضيحات محتواي سي دي است.

• لازم به ذکر است شیوه نامه نکارش سمینار نیز در قسمت فرمهای آموزشی قابل مشاهده است.

ضمنا دانشجویانی که درس پروژه یا پایان نامه دارند علاوه بر سی دی حاوی مستندات پروژه بایستی مستندات را به صورت صحافی شده نیز تحویل مرکز دهند.

آمار بازدیدکنندگان

این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
مجوع
IP شما: 54.159.91.117
امروز: 2018-06-18

نظر شما در مورد ارائه دروس به صورت مجازي چيست؟