home2 contact sitemap2

Ø     دانشجویان جهت اطلاع از مبلغ پرداختی شهریه بایستی بر روی لینک انتخاب واحد کلیک نموده و دقیقاً مبلغ مورد نظر را پرداخت نمایند .(در صورت کپی مبلغ، ویرگول ها را حذف نمایید.)

Ø        دانشجويان مجازي بايستي جهت پرداخت شهريه براي انتخاب واحد خود حتماً گزينه پرداخت شهريه دانشجويان مجازي در قسمت پرداخت الکترونیکی را انتخاب نماييد.

111

Ø     مراجعه به منوی آموزش گزینه گروههای درسی مجاز  و انتخاب هر درس با کلیک بر روی کادر مربع و  درج شماره گروه در کادر مقابل هرشماره درس (درج شماره گروه براساس گروههای درج شده در دروس ارائه شده ترم دانشکده مرکز آموزش های الکترونیکی) و سپس گزینه اعمال نسبت به انتخاب درس مورد نظر اقدام نمایند. (در صورتی که درس را در قسمت گروههای درسی مجاز مشاهده نمی نمایید به کارشناسان گروه خود از طریق راههای ارتباطی اعلام شده در سایت یا ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید اطلاع دهند).

1.     دانشجویانی که به هردلیل اقدام به انتخاب واحد در مهلت مقرر طبق تقویم آموزشی( قسمت امورآموزشی) و چارت موجود در سایت ننمایند در بازه حذف و اضافه نیز به هیچ عنوان قادر به انتخاب درسی نخواهند بود. (در بازه حذف و اضافه برای سایر دانشجویان انتخاب واحد نموده نیز، امکان اضافه و حذف نمودن تنها دو درس وجود خواهد داشت).

2.        تعداد واحدهای دوره ارشد 32 واحد درسی می باشد.حداقل تعداد واحد انتخابی برای هر ترم  8 و حداکثر 12 می باشد .

3.        حذف تکدرس درمقطع ارشد امکان پذیر نیست.

4.     در صورت  غیبت در امتحانات ، نمره صفر با تاثیر در معدل برای دانشجو لحاظ خواهد گردید دانشجویانی که دارای مدارک پزشکی ( فقط بستری در بیمارستان) و یا گواهی فوت بستگان درجه یک ( پدر،مادر، همسر،فرزند) باشند مدارکشان قابل ارسال به کمیسیون جهت بررسی می باشد.

5.     دانشجویان ارشد در طول دوران تحصیل مجاز به یک ترم مرخصی تحصیلی یا حذف ترم می­باشند. بازه ارسال درخواست  مرخصی تحصیلی تا قبل از شروع انتخاب واحد و حذف ترم تا دو هفته به شروع بازه امتحانات می باشد.

6- دانشجویانی که در یک نیمسال درس سمینار را انتخاب نموده اند دیگر نیازی به انتخاب واحد سمینار در نیمسال بعدی ندارند و بایستی تا پایان دو نیمسال از زمان انتخاب واحد درس ،دفاع نمایند.( ترم تابستان لحاظ نمی گردد).دانشجویان رشته مدیریت که سمینار 2 واحدی را می گذرانند فقط یک ترم برای گذراندن درس سمینار فرصت خواهند داشت.

7 – تعداد واحدهای دروس جبرانی در تعداد واحدهای ترم دانشجو محاسبه اما در معدل محاسبه نمی گردد به عبارتی داشتن فقط یک درس اصلی یا تخصصی در هرترم  می تواند منجر به مشروطی( معدل زیر 14 ) دانشجو گردد. و دانشجویانی که دارای دو ترم مشروطی متوالی یا غیر متوالی باشند اخراج خواهند گردید.(دانشجویان زیر معدل 12 اعاده به تحصیل نخواهند شد)

8 - سنوات مجاز برای مقطع ارشد 4 ترم می باشد و دانشجو بایستی از ترم 5 به بعد در صورت عدم فارغ التحصیلی ازطریق درخواستهای آموزشی درخواست تمدید سنوات خود را برای نیمسال درخواستی، (تا قبل از پایان مهلت انتخاب واحد) ارسال نماید.

9- دانشجوياني كه تبديل وضعيت مي گردند پس از ارسال درخواست تمدید سنوات بايستي واحد درسي پایان نامه خود را تا زمان دفاع نهايي در هر نيمسال انتخاب نمايند.

10- تغییر رشته، انتقال و مهمانی در دوره ارشد ممنوع می باشد.

11- دانشجویان انصرافی بایستی درخواست خود را از طریق درخواستهای آموزشی به صورت سیستمی ارسال نموده و سپس ضمن همراه داشتن کارت دانشجویی خود جهت تسویه حساب نهایی و تحویل مدارک به صورت حضوری به اداره کل آموزش مراجعه نمایند.

نکته مهم: از آنجا که امکان ارسال درخواستهای آموزشی به صورت سیستمی از طریق پورتال دانشجویی بخش درخواستهای آموزشی/ درخواست جدید میسر می باشد و مشاهده سوابق توسط دانشجو از طریق آیکن فلوچارت نیز در همين بخش قابل روئیت است ،خواهشمند است مراحل درخواست خود را از طریق سیستم مشاهده و پیگیری نموده و سایر کارشناسان را درگیر ننمایند.

دانشجويان ورودي مهر امسال بايستي در نيمسال دوم طبق تقویم آموزشی اعلام شده روی سایت از سوی اداره کل آموزش طبق مراحل ذكر شده نسبت به انتخاب واحد خود اقدام نمایند.

آمار بازدیدکنندگان

429602
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
مجوع
509
555
3167
5496
15127
429602
IP شما: 54.145.51.250
امروز: 2017-12-12

نظر شما در مورد ارائه دروس به صورت مجازي چيست؟