home2 contact sitemap2

ضمن تبریک سال جدید تحصیلی نکاتی را جهت آشنایی بیشتر با سیستم آموزش الکترونیکی مطرح می کنم.

·        کلاس درس آشنایی با کامپیوتر، آشنایی با سامانههای  آموزش مجازی است و همه دانشجویان باید این درس را پاس کنند. این درس فعلا به صورت خودخوان ارائه شده است در آینده برای تشکیل کلاس اطلاع رسانی خواهد شد.

1.      سایت elc.um.ac.ir  سایت اطلاع رسانی مرکزآموزش های الکترونیکی می باشد.

2.      سایت pooya.um.ac.ir  سایت پورتال دانشجویی شما می باشد، برای دیدن برنامه کلاسی و برنامه امتحانی و انتخاب واحد و ... به این سایت باید مراجعه نمایید. با شماره دانشجویی و بارکد روی کارت دانشجویی می توانید وارد این سیستم شوید.

3.      سایت fum-elearning.um.ac.ir سایت محتوای آموزش و ورود به کلاس ها می باشد، ورود به این سیستم از طريق نام کاربری (شماره دانشجويي) و کلمه عبوري(باركد پشت كارت دانشجويي) که برای ورود ورود به سایت pooya استفاده مي‎كنيد، امكان‌پذير خواهد بود.

مهم:

1.      دانشجویانی که هنوز برای آنها انتخاب واحد انجام نشده است با مراجعه به سایت  elc.um.ac.ir بخش اطلاعیه های مهم کارشناسی ارشد، برنامه کلاسی دانشجویان ورودی 95 برنامه مربوط به گروه آموزشی خود را مشاهد و مطابق با برنامه اعلامی از طریق لینک ها بصورت مهمان وارد کلاس شوند.

2.      دانشجویانی که انتخاب واحد ندارند یا دسترسی به کلاس ندارند لطفا با کارشناسان مربوطه خود تماس بگیرند.

آمار بازدیدکنندگان

این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
مجوع
IP شما: 54.145.51.250
امروز: 2017-12-12

نظر شما در مورد ارائه دروس به صورت مجازي چيست؟