بدين وسيله به اطلاع تمامي پذيرفته‌شدگان عزيز مي‌رساند، انتخاب واحد نيمسال اول براي تمامي دانشجويان جديد الورود كه در مهلت مقرر (تا 20 شهريور ماه جاري)  اقدام به ثبت نام  الكترونيكي نموده و وضعيت آنها در سيستم به صورت جاري/ عدم مراجعه در ابتداي تحصيل (شايان ذكر است وضعيت تمامي دانشجويان پس از تحويل مدارك حضوري و بررسي و تاييد مدارك به صورت جاري تغيير خواهد نمود) درآمده است، به شرح ذيل توسط مركز آموزش‌هاي الكترونيكي انجام و دانشجويان قادر به مشاهده انتخاب واحد خود در بخش تاييديه ترم واقع در پورتال دانشجويي به آدرسpooya.um.ac.ir  خواهند بود

دانشجويان رشته‌هاي مديريت:

انتخاب واحد تا پايان هفته جاري انجام و دانشجويان از تاريخ 97/6/24 قادر به ورود به سيستم و شركت در كلاسهاي آنلاين طبق برنامه كلاسي موجود در پورتال دانشجويي خود خواهند شد.

دانشجويان رشته‌هاي مهندسي:

با توجه به لزوم بررسي مدارك كارشناسي دانشجويان رشته هاي مهندسي و تعيين پيش نياز (در صورت تشخيص گروه مربوطه) انتخاب واحد اين تا پايان هفته آينده انجام خواهد شد.  زمان شروع كلاس‌ها در اطلاعيه‌هاي بعدي متعاقبا اعلام خواهد شد.

دانشجويان عزيز مي‌توانيد برنامه كلاسي خود را در پورتال دانشجويي/ آموزش/ برنامه كلاسي مشاهده نماييد. كلاس‌هاي آنلاين طبق برنامه كلاسي موجود در پورتال دانشجويي و از طريق سامانه آموزش مجازي دانشگاه خواهد بود. گفتني است نام كاربري و كلمه عبور نيز شماره دانشجويي و رمز پورتال دانشجويي مي‌باشد. ضمنا علاوه بر يك مرورگر مناسب نرم‌افزارهاي Flash Player و Adobe Connect Add-in براي ورود به كلاس الزامي مي‌باشد كه آن‌ها را مي‌توانيد از لينك زير دانلود و بر روي سيستم خود نصب نماييد.

سامانه آموزش مجازي دانشگاه فردوسي مشهد

لينك دانلود نرم‌افزارهاي لازم جهت ورود به كلاس

ثبت نام حضوري: ثبت نام حضوري تمامي دانشجويان از تاريخ 97/7/1 تا 97/7/4 از ساعت 8 تا  14 در محل دانشكده مهندسي/ انتهاي سالن دروس عمومي/ مركز آموزش‌هاي الكترونيكي انجام خواهد شد. لازم به ذكر است در هنگام ثبت نام حضور شخص دانشجو  و نيز به همراه داشتن اصل تمامي مدارك آپلود شده جهت بررسي الزامي است.

جلسه معارفه: جلسه معارفه‌اي ويژه دانشجويان جديدالورود در تاريخ 97/7/2 و 97/7/4 ساعت 12 در مركز آموزش‌هاي الكترونيكي برگزار خواهد شد.

تذكر مهم: انتخاب واحد و امكان شركت در كلاس‌ها براي دانشجوياني كه اقدام به پرداخت شهريه ننموده‌اند به صورت سيستمي ميسر نيست. بديهي است تمامي عواقب (اداري، آموزشي و ) بر عهده شخص دانشجو خواهد بود.