اسامی دانشجویان متقاضی خوابگاه در ايام امتحانات

دانشجويان گرامي لطفا ليست و تاريخ درخواستي ثبت شده را بررسي نماييد و در صورت مغايرت تا  روز چهارشنبه مورخ  23 خرداد ماه جاري ساعت 11 ظهر به شماره 05138803237  اطلاع دهيد.

دانشجويان گرامي بايستي در ساعات اداري  جهت دريافت معرفي نامه به اداره امورخوابگاهها واقع در روبروي دانشكده كشاورزي  اتاق 10 سركار خانم اسكندري مراجعه نمايند فقط در موارد استثنا براي دانشجوياني كه به ناچار  در ساعات غير اداري وارد دانشگاه مي گردند  مي توانند جهت اسكان آقايان به سرپرستي خوابگاه فجر 2 و خانمها به سرپرستي خوابگاه پرديس 4 مراجعه و در اولين روز اداري جهت دريافت معرفي نامه به اداره امور خوابگاهها مراجعه نمايند.

شايان ذكر است  امكان رزو غذا فقط براي دانشجويان ساكن در خوابگاه و از طريق پرتال دانشجويي فراهم مي گردد.

اميد است با همكاري و رعايت نظم و قوانين و مقررات در مراجعه و استفاده از خوابگاه شاهد همكاري اداره رفاه و سلامت دانشگاه جهت اسكان دانشجويان مجازي در ترمهاي آينده نيز باشيم پيشاپيش از مساعدتي كه خواهيد نمود سپاسگزاريم.

لیست ارسالی آقایان به خوابگاه

لیست ارسالی خانم ها به خوابگاه

یک پاسخ

1. باسلام و تشکر از رویه ای که دانشگاه فردوسی جهت دانشجویان شهرستانی بمنظور اسکان فراهم آورده است.