درخواست کمسیون موارد خاص

درخواست کمیسیون موارد خاص

دانشجو در موارد ذیل می تواند درخواست کمیسیون موارد خاص را ارسال نماید:

• اعاده به تحصیل
    • دانشجویانی که در وضعیت راکد مشروطی منجر به اخراج و عدم مراجعه قرار دارند باید درخواست اعاده به تحصیل را جهت بررسی در کمیسیون موارد خاص ارسال نمایند.
  • تبدیل وضعیت به پژوهش محور
    • دانشجویانی که بعد از دو نیمسال تحصیلی جزء سه نفر اول گرایش خود با حداقل معدل 17 و حداقل 12 واحد اصلي گذرانده شده باشند، می توانند درخواست تبدیل وضعیت خود از آموزش محور به پژوهش محور را ارسال نمایند. اسامی دانشجویان مجاز به تبدیل وضعیت در پایان دو نیمسال در سایت elc.um.ac.ir اطلاع رسانی خواهد شد. گذراندن درس پایان نامه برای دانشجویان تغییر وضعیت یافته الزامی است.
  • حذف یا مرخصی بیش از یک نیمسال
    • چنانچه دانشجویی از مرخصی یا حذف نیمسال، یکبار استفاده نموده باشد برای دفعات بیشتر باید درخواست بررسی در کمیسیون موارد خاص را ارسال نماید.
  • حذف پزشکی
    • در صورتیکه برای دانشجو در امتحانات پایان نیمسال مشکل پزشکی رخ دهد و نتواند در جلسه امتحان حضور یابد بایستی با ارائه مدارک پزشکی جهت بررسی در کمیسیون اقدام نماید و در صورت موافقت درس مورد نظر حذف خواهد گردید. در غیر اینصورت نمره صفر برای ایشان لحاظ می گردد. همچنین دانشجویانی که به دلایل پزشکی مجبور به حذف کل نیمسال می باشند می توانند از این طریق، درخواست خود را ارسال نمایند.
  • عدم ثبت درخواست مجوز دفاع پیش از دفاع پایان نامه (مخصوص دانشجویان پژوهش محور)
    • چنانچه دانشجویی قبل از برگزاری جلسه دفاع درخواست مجوز دفاع خود را ثبت ننموده باشد، بعد از دفاع و به منظور مجوز جهت ثبت نمره بایستی از طریق درخواست کمیسیون موارد خاص اقدام نموده و دلیل عدم ثبت درخواست مجوز دفاع خود را ذکر نماید.