اطلاعیه مهم تحصیلی ورودی های 1403

به استحضار تمامی دانشجویان نوورود می‌رساند، وضعیت تحصیلی آن دسته از دانشجویان ورودی ۱۴۰۳ که جهت تطابق مدارک و تکمیل پرونده الکترونیک به دانشکده خود مراجعه ننموده‌اند، از “جاری – عدم مراجعه” در ابتدای تحصیل به وضعیت “راکد” تغییر خواهد یافت.
در صورتي كه قصد ادامه تحصيل داشته و تاکنون تطابق مدارك را انجام نداده‌اید، لازم است در اسرع وقت به کارشناس محترم آموزشی در دانشکده خود مراجعه فرمایید. لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به مدیریت آموزشی دانشگاه اکیداً خودداری فرمایید.
یادآور می‌شود، آخرین مهلت ارائه مدارک جهت بررسی، پایان مهرماه سال جاری (۱۴۰۳/۰۷/۳۰) خواهد بود.

نکته مهم: دانشجویانی که وضعیت تحصیلی آن ها جاری-عدم مراجعه می باشد و جهت تطبیق مدارک مراجعه حضوری داشته اند و مورد تایید کارشناس بوده است نیاز به مراجعه مجدد نمی باشد.

در صورت مراجعه و داشتن نقص مدارک حتما باکارشناس مربوطه که مدارک شما را تطبیق داده اند جهت رفع نقص تماس بگیرید.

آدرس: دانشگاه فردوسی حدفاصل درب باهنر و میدان علوم ساختمان آموزش اتاق های 139 و 140 مرکز آموزش های الکترونیکی

مدارک:

شناسنامه – کارت ملی – کارت پایان خدمت یا برگه معافیت تحصیلی جدید از سامانه سخا – مدرک کارانی با درج معدل- مدرک کارشناسی با درج معدل (در صورت عدم ثبت معدل در دانشنامه وجود ریزنمرات الزامی میباشد) – در صورتیکه در سیستم وضعیت اشتغال شما کارمند ثبت شده باشد باید نامه موافقت ارگان مربوطه با ادامه تحصیل خود را همراه داشته باشید.